PROSTODÒNCIA

PROSTODÒNCIA

La pròtesi dental forma part del camp de la prostodòncia. És l’especialitat dental encarregada de recuperar la funció i la forma de les teves dents mitjançant elements artificials (pròtesis) especialment confeccionats per part d’un laboratori.


La prostodòncia és un ampli camp de coneixement, ja que inclou una part tècnica de laboratori i de materials i una part de diagnòstic i tractament clínic.


És per això que els nostres especialistes es formen de manera continuada i treballem amb els millors laboratoris de Mallorca.


L’objectiu principal de la prostodòncia és recuperar la funció i l’estètica. En una primera visita els nostres professionals et faran fotografies i et prendran els registres necessaris per tal de poder dissenyar el teu somriure.
Creiem fermament que és necessari estudiar a fons cada situació abans de començar el tractament, així podem planificar correctament i arribar a assolir els objectius.


No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, sigui quin sigui el teu cas. Som especialistes en la rehabilitació de boques amb desgast sever i en casos d’alta complexitat i demanda estètica i funcional.